بیخوابی در بارداری

سلام. من در ماه ۴ بارداری خودم هستن. مدتی است که شبها خواب به چشمم نمی اید و در روز نیز نمی توانم بخوابم. همین امر باعث شده که روزها به شدت کلافه و عصبی باشم. لطفا راهنماییم کنید که چگونه با این مشکل کنار بیایم و یا آنرا حل کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باید با انجام ورزش های مناسب دوران بارداری و داشتن مطالعه و  پیاده روی  و  نداشتن خواب روزانه خواب شب خود را تنظیم کنید موفق باشید.