سلام من دخترم الان رفت تو ۵ ماهگی الان یک مدته وقتی میخوابه هی با جیغ و گریه بیدار میشه دستشم مدام میبره سمت گوشش ولی تو بیداری همچین نیست ممنون میشم راهنمایی کنید؟

پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز گاهی مواقع علت این گریه ها بیماری و درد جایی در بدن است. باتوجه به اینکه دست را سمت گوش می برد احتمال گوش درد را می توان داد بهتر است توسط متخصص کودکان، گوش معاینه شود.