ترس شدید و بیخوابی

سلام میشه حرفامو بخونین واقعا در عذابم و شدیداً حالم بده پدرمو سال۹۳ازدست دادم وقبل از دست دادنش خوابای بد دیدم که تعبیرش شد مرگ پدرم از اونموقع تاالان از خوابیدن میترسم مخصوصا این روزا که استرسم بینهایت شدید شده جوری که نور گوشیمو باز میزارم تا سایه نبینم تا صبح بیدار بمونم نخوابم که مبادا خواب بد ببینم همش میترسم مادرم چیزیش بشه یا کسی ک دوسش دارم ترکم کنه و بره میترسم به درگاه خدا دعا کنم و خدا بجای دعام عزیزان منو ازم بگیره وسواس گرفتم همش با خودم هر لحظه تکرار میکنم خدایا به مامانم سلامتی بده ۸ساله ذکر هر لحظم شده شدیداً پرخاشگر شدم شب ها سایه های سیاه میبینم خوابای مزخرف میبینم من واقعا درعذابم هرکاری تمرین کردم اثراتش موقتی بوده و هزینه مشاوره روانشناسی ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
باتوجه به شرح حالی که از خود داده اید توصیه نیکنم حتما حضوری ویا تلفنی با زواتشناس در ارتباط باشید تا با سوال و جواب و روانکاوی و ریشه یابی مشکلاتتان بتوان به شما کمک کرد
شما دچار اضطراب و وسواس فکری شده اید وه حتما نیاز به نداخله درمانی دارد و با صحبت نوشتاری نمیتوان راهکار ارائه داد