آمپول دکاپپتیل در سیکل تخمک کشی

سلام، خسته نباشید.

من ذخیره تخمدانم کمه  (0.7)

اما LH و fsh نرمال

آی یو آی انجام دادم با 16 آمپول hmg اما فقط یه فولیکول 18 داشتم که منفی شد!

بعد چند ماه استراحت و انجام آزمایش های لازم (که خداروشکر جواب همه نرمال بود)

این ماه دارو دادن واسه تخمک کشی...

روز سوم تا نهم، روزی یک عدد آمپول آماده تزریق دکاپپتیل 0.1

روز پنجم تا نهم، روزی 2 عدد  puregon

و شب 5 تا 9... هرشب دوعدد hmg

سؤالم اینه...  من هرجا خوندم میگن دکاپپتیل واسه از کار انداختن تخمدان یا واسه درمان کیست یا آندومتریوز و... تجویز شده واسشون!

همچین دارویی به درد من میخوره!؟  یعنی تو رشد فولیکول هم تأثیر داره!؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام بله عزيزم مصرف كنيد