سلام و خداقوت، من فیبروم 7سانتی اینترامورال دارم میخوام آمپول دکاپپتیل بزنم، میخواستم بدونم آیا فیبروم رو کوچیک می کنه؟ و آیا فیبروم بعد از آمپول مجددا بلافاصله بزرگ نمیشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام
معمولا با تزریق دکاپپتیل کوچک می شود ولی بعد از سپری شدن دوره اثر دارو به سایز قبلی برمی گردد.

تجربه شما

با سلام

معمولا بعد از قطع درمان ۴ تا۱۰ هفته بعد قاعدگی برمی گردد وحدود ۳ تا ۴ ماه بعد از قطع درمان میوم ورحم به سایز قبلی برمی گردند.

خب چه زمانی معمولا طول میکشد به اندازه قبلی برگردد؟