با سلام و خسته نباشید خدمت مشاور محترم

من بیش از دو ماه پیش سقط داشتم (در هفته 7 بدلیل توقف قلب جنین). اخیرا برای بررسی به پزشک مراجعه کردم ایشون برام قرص ال دی از شب پنجم به مدت 21 شب و آمپول دکاپپتیل 5 عدد عضلانی همزمان با 5 قرص آخر ال دی تجویز کرده. ازشون سوال کردم گفت برای آماده سازی رحم برای بارداری بعدیه. اما من سرچ کردم این آمپول برای جلوگیری از فعالیت تخمدان، قطع پریودی و بلوغ زودرسه و برای موارد مشابه من تجویز نمیشه. الان خیلی نگرانم نمیدونم چکار کنم. آیا من این آمپول ها رو استفاده کنم؟ کمکی به من میکنه برای بارداری مجدد؟ من دوست دارم سه ماه بعد از سقطم اقدام مجدد کنم و زود به نتیجه برسم

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

به احتمال زياد اشتباهی شده است

و شما بد متوجه شده ايد  معمولا دكاپپتيل را فقط سه عدد و به فاصله يک ماه تجويز می كنيم و برای باردار شدن نيست .با پزشک خود تماس  بگيريد