دخالت خانواده همسر در فرزندپروری

سلام. من سه ماهه که بچه دار شدم

خیلی زیاد احساس ناراحتی و اضطراب دارم.

خانواده همسرم در زمان بارداری خیلی به من دستور میدادن.بعد از تولد که با آن همه زحمتی که مادرم برای نوزادم کشید همچنان مارو با حرفاشون آزار میدادن که شما صلاحیت ندارید. پدر شوهرم به من میگه تو مادر خوبی نیستی.

بسیار حس نفرت پیدا کردم و شب و روز براشون آرزوی مرگ میکنم. چون واقعا اذیت میشم و دوست ندارم رفت و آمد کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل پرستار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
ببنید حس تنفر داشتن بیشتر به شما آسیب میزنه و باعث میشه اذیت بشین .بهتر هست که دنبال این باشید که ببنید خانواده همسرتون چه تعریفی از مادر خوب دارن و تفاوت های تعریف خودتون و اونها رو در بیارید و سعی کنید به دلیل اینکه اونها هستن و تاثیر دارن تطبیق داده و تصحیح کنید .جای حرص خوردن با همسرتون شیوه تربیت فرزند به تفاهم برسید .موفق باشید