کتاب مهارت های فرزندپروری

سلام دخترم یکسالشه

میخواستم کتاب‌های مفید در مورد مهارت های فرزند پروری بهم معرفی کنید؟

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
کتابهای زیادی در بازار موجود هست.اما یک مجموعه ای هست، چند جلدی با عنوان "کلیدهای تربیت" و همچنین مجموعه ی" بافرزندان" هم نسبتا" بهتر هست.اما دائم کتابهای تازه تری به بازار میاد که معمولا" فروشنده های کتابفروشی ها هم میتونن کمک کنن بهتون.