سلام حدود 6 ماهه برای بارداری اقدام کردم روز چهاردهم پریودی (دیروز) 2 عدد فولیکول که بزرگترین انها 21m در تخمدان راست و 3 عدد فولیکول که بزرگترین آنها 24m در تخمدان چپ مشاهده شد یه کیست 31m در تخمدان راست هم مشاهده شد حدود 4 ماه از قرصهای کلومفین استفاده کردم ایا این ماه شانس بارداری دارم؟این کیست خطرناک نیست؟تا حالا کیست نداشتم این اولین باره که کیست پیدا کردم ،دکترم گفت بخاطر قرصهاست دیشب هم دو تا آمپول hcg زدم برای آزادسازی تخمک زدم .لطفا منو راهنمایی کنید خیلی استرس دارم.
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام کلومیفن موجب ایجاد کیست شده شاید یک ماه استراحت یا حتی مصرف دارو برای درمان کیست لازم باشد بله احتمال بارداری وجود دارد در صورت عدم باردرای در این ماه یک دوره استراحت کنید تقویت همسر با مکمل ها تاثیرگذار است بخصوص جنسینگ