روز چهاردهم قاعدگی چیست

آیا برای مشخص کردن روز چهاردهم قاعدگی از اولین روز پریود حساب میکنیم یا از اولین روز پاکی؟

سیکل قاعدگی 28یا30 روزه چیست؟

وکسیکه هر ماه 5تا7 روز قاعدگی اش عقب میفتد نزدیکی در  چه روزی احتمال بارداری اش بیشتر است

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

از اولین روز قاعدگی محاسبه می شود بهتر است از شب ۱۴ سیکل قاعدگی تا ۲۲ سیکل قاعدگی یک شب در میان برای بارداری اقدام کنید موفق باشید