طلاق به دلیا کتک زدن همسر

سلام

من 24  سال سن دارم و ليسانس حقوق و شاغل هستم

شوهرم هم 24 ساله و كارمند

زندگى معمولی داريم

اخلاق شوهرم خيلی بده هر دفعه كه عصبانى بشه واسه هرچيز كوچيكى منو به شدت كتک ميزنه انگار كه جنون آنى داره

در دوران عقدهم يكبار به شدت منو جلوی همه كتک زد كه به همين خاطر خانوادم اجبار كردن به طلاق اما من پای شوهرم ايستادم كه لعنت به من..

بدون عروسي كه تا ابد داغش به دلمه به خونش اومدم

قبلا (قبل حتى خواستگاری چون در دانشگاه آشنا شديم اما دوست نبوديم) مادرش بهم گفت كه حتى اونو ميزنه اما من باورم نشد

حالا كه شش ماه ميگذره واقعا نميدونم چه كنم به شدت پرخاشگره و عصبی (مشاوره هم نمياد)

الام ديگه به طلاق فكر ميكنم با اينكه جايی برای رفتن ندارم(خانوادم طردم كردن)

بنظرتون مهريم رو بزارم اجرا؟

طلاق بگيرم؟

بارها خواسته خوب بشه اما نشد

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل كارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام امیدوارم که خوب باشید .ببینید اینکه شما برای آینده تان چگونه برنامه ریزی کنید و به فکر محل زندگیتان باشید به فکر درآمدتان باشید بسیار مهم است .و البته این نکته که گفتید حسرت عروسی به دلتان مانده است لازم است توجه کنید که شما یک بزرگسال هستید و یک بزرگسال باید این را بداند که تمام خواسته هایش را خودش برای خودش برآورده سازد نه اینکه به امید این بنشیند که دیگری برایش کاری انجام دهد . ولی در رابطه با زندگی زناشویی تان حتی یک بار خشونت فیزیکی کافی است که ما برای جدا شدن اقدام جدی بکنید به دلیل آنکه هیچگاه نمی دانید که دفعه آینده که این فرد خشونت فیزیکی نشان دهد آیا شما زنده می مانید یا نه .یک هل دادن ساده ممکن است منجر به آسیبهای جدی شود چه رسد به کتک کاری. عذر خواهی طرف مقابل و تعهد دادن برای تغییر به هیچ دردی نمی خورد. منتظر حمایت دیگران نباشید و خودتان از خودتان حمایت کنید.