دندان مصنوعی

سلام خسته نباشید پدر من میخواد دندون مصنوعی متحرک بزاره ولی ۶ تادندون سالم داره بعضیا میگن باید اون ۶تا رو هم که سالمه بکشه و گرنه خراب میشه و قالب دندون قبلی به درد نمیخوره خواستم راهنماییم کنید که واسه این کار لازمه که انپون ۶ تا رو هم بکشه یا نیازی نیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۵۰ جنسیت مرد شغل آزاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام خوبین روز خوش،اگر دندانها سالم هست و بویژه اگر فک پایین هست حتما حفظ  بشود خیلی بهتر است چون فک پایین خیلی زود ساییده میشود و گیر دندان مصنوعی از دست میرود.اصلاح دندان متحرک براحتی انجام پذیر است.