تقویت مژه دبعد از کاشت مژه مصنوعی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 154 بازدید 1 تبادل تجربه

3 هفته پيش كاشت مژه كردم ، بعضيهاشون افتادن كه همراهش مژههاي خودم هم از ريشه در اومده بود 😔چون نامرتب شده بود خواستم بكنمشون كه اغلب مژه هام از ريشه در اومد. مژه مصنوعي بزارم ريشه مژه هام آسيب نمي بينه ؟؟ چي كار كنم ؟ خيلي بد شدم 😔😔 كي در مياد؟چه دارويي استفاده كنم زودتر در بياد مژ هام؟ هيچ چيزي براي جدا كردن چسب ار مژه نيست ؟ ريمووري چيزي ؟

پاسخ مشاور
درود بر شما.متاسفانه سرعت رشد مژه خیلی آهسته و در حد سال می باشد و هر گونه آسیب به مژه مثل کاشت و چسب آنبه مژه آسیب میرساند.محلولهای تقویت مژه با برندهای پزشک متخصص تجویز میگردند.

تجربه شما

سلام منم عید مژه کاشتم و همه مژه های خودم کنده شدن من برای تقویتشون هرشب پماد ویتامین آی چشمی و روغن کرچک هرکدومو یه شب درمیون زدم دوهفته ای مژه هام پرشد