سلام. سوال من یکم عجیبه. من میخواستم بدونم بدون این که آب منی داخل بدن ریخته بشه با پیشاب میشه باردار شد؟قرصی هست که قدرت باروری زن را ببره بالا که با پیش آب باردار بشه؟

اگه بخوان لقاح مصنوعی انجام بدن که اسپرم رو به زن منتقل کنن ظرف مخصوصی داره که در منزل اسپرم داخلش ریخته بشه بعد به دکتر متخصص داده بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
پیشاب حاوی اسپرم است و میتواند بارداری را باعث شود. برای افزایش باروری مصرف برخی مکمل ها و مواد غذایی میتواند مفید باشد با پزشکتان مشورت کنید و برای انجام میکرو شرایطی لازم است و باید این کار در ظرف مخصوصی انجام شود و سریعا در اختیار متخصص مربوطه قرار داده شود پس انجام آن در خانه میسر نمیباشد. روز خوش