اختلال قاعدگی در زمستان

سلام وقتتون به خیر.

علت اینکه در فصول سرد سال ریتم و نظم قاعدگی ام به هم میخوره چیه؟

حتی شده دو‌ماه یا سه ماه پشت سر هم پریود نشدم.به ماما مراجعه کردم یه آمپول زد و یک بسته قرص ضدبارداری داد فردای روزی که آمپول زده بود پریود شدم.ولی علتش رو‌ نگفتن.آیا مشکلی هست؟ باید برم آزمایش و سونو بدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز این مشکل شما ربطی به فصل زمستان ندارد باید برای منظم شدن پریود خود یک تا دو ماه قرص جلوگیری مصرف کنید موفق باشید.