با سلام ما دو ماه پیش یک واحد اپارتمان خریدیم و رهن دادیم منتها الان برامون‌ مشکل شدید مالی پیش اومده و نیاز داریم خونه رو هرچه سریعتر بفروشیم ولی مستاجر اجازه نمیده مشتری بره خونه رو ببینه میگه چون زمان بستن قرارداد حرفی از فروش نزدین باید تا پایان قرارداد ما صبر کنید یعنی ۱۰‌ ماه دیگه. الان‌ تکلیف ما چیه راهی هست که بتونیم قانونی مشتری برای خونه ببریم چیکار باید بکنیم. ممنون‌میشم از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

سلام بر شما
متاسفانه خیر ، زیرا عقد اجاره از عقود لازم بوده و بدون توافق طرفین امکان اقاله یا فسخ و یا حتی رویت منزل وجود ندارد، مگر در قرارداد پیش بینی شده باشد
موفق باشید