با سلام خدمت اقای دکتر پسر 3سال و 7ماهه ای دارم که زمستان پارسال چند بار پشت هم سرما خورد و لوزه هاش بزرگ شدن الان نمیتونه با بینی نفس بکشه همیشه دهانش بازه برای نفس کشیدن باتوجه به سن و وزن کمش که 12کیلو هست آیا انجام عمل لوزه خطر ناک نیست؟و اگه صبر کنیم تا بزرگتر بشه آیا دستگاه تنفسی و جایی دیگه از بدنش آسیب نمیبینه؟با تشکر از شما ۱۳۹۵ دوشنبه ۵ مهر ساعت 12:37 عصر
پاسخ مشاور
باسلام فعلا عجله ای برای عمل نداشته باشید و از اسپری بینی مومتازون استفاده نمایید برای مشاوره بیشتر با شماره 26700153 تماس حاصل فرمایید.