حالت تهوع همیشگی

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم دلیل حالت تهوع های چند ساله من از چی میتونه باشه من دکتر نرفتم واسه تهوع هام ولی خیلی اذیت میشم همش تو هر شرایطی تهوعم می گیره راهنمایی کنید؟ ممنونم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام .
تهوع علت های متنوعی دارد. گاهی مشکلات از مری است و گاهی معده و گاهی روده. حتی بیماری ها صفراوی و ... نیز میتوانند موجب تهوع شوند. لطفا با توجه به طولانی بودن مدت بیماری شما، جهت معاینه و بررسی به پزشک مراجعه کنید.