یبوست همیشگی

سلام خسته نباشید من مدت ۷ سال است که هر روز دچار یبوست هستم. پارسال با حاملگی یبوست من خود به خود رفع شد و ۹ ماه کاملا خوب بودم و بعد از زایمان دوباره برگشت. میشه بفرمایین علت یبوست من چیه؟ چطور شده که دوران حاملگی خوب بودم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام. در دوران حاملگی به دلیل تغییرات هورمونی و تغذیه ای در برخی افراد ، عادات روده ای هم تغییر میکند و طبیعی است.
اما در حال حاضر برای بهبود یبوست باید از رژیم غذایی پر از سبزی و میوه و فیبر های گیاهی استفاده کنید. آب فراوان بنوشید.
از برخی داروهای ملین با مشورت پزشک میتوانید استفاده کنید.
اگر به این داروها و رژیم غذایی جواب کافی ندهید باید جهت بررسی روده ها آزمایشات تکمیلی انجام شود.