باسلام کودکی ۱سال و ۷ روزه دارم وزن تولد ۱۸۰۰دور سر ۳۷ قد ۴۷. دو ماهگی وزن کودک ۴۲۰۰ شد ۴ ماهگی ۵۱۰۰  و ۶ ماهگی ۵۹۰۰ و ۹ ماهگی ۶۹۰۰ و الان که ۱سال سن دارد وزن ۸ کیلو قد ۷۴ دور سر۴۳ میباشد اول اینکه چرا از۲ماهگی دیگه وزن گیری مناسبی نداشته روند وزن گیریش کند شد.کودک من با شیرخشک و شیرمادر تغذیه میشود و غذا کمکی اشتهای عالی دارد. آزمایش ادرار داده پروتئین دفع میکرد. آیا کودک من خدای نکرده کم کاری یا پرکاری تیروئید یا رفلاکس پنهان یا جذب روده دارد منظورم جذب روده اینکه پروتئین جذب نمیکند قدی بسیار کوتاه و پاهای لاغر دارد. دندان هم ندارد ۲.۳ قدم راه میرود میخورد زمین همه حرکاتش هم عادی و ماشالله باهوش. شیر هم بالا نمیاورد. خواب در روز هم اگر ۳ ساعت کلا داشته باشد خواهش میکنم راهنمایی کنید ممنون

پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

در کل با توجه به وزن کم بدو تولد، الان وزن مناسب دارد.
ولی علت اینکه سرعت رشدش کند شده، مسلما کافی نبودن شیر به هر علتی بوده.
داشتن اشتهای عالی به غذای کمکی در زیر یکسالگی، می‌تونه از علل مهم کاهش سرعت رشد باشد.

قد نوزاد شما برای یک‌سالگی مناسب است.
علت لاغر نشان دادن چیه کودک قد مناسب و وزن پایین می‌باشد.

وزن مناسب برای قد ٧۴ سانتی متر تقریبا ١٠ کیلو می‌باشد.

ولی با توجه به وزن زمان تولد وزن مورد انتظار رو دارد.

وزن گیری کودکان در زیر یکسال با شیر و بالای یکسال با غذا می‌باشد( مهم)

با توجه به مطالبی که عرض شد بعید است مشکلاتی مثل تیرویید یا ریفلاکس داشته باشد.