شب بیداری کودک۱ساله

سلام،دختر۱ساله من برای خوابیدن مقاومت میکنه خیلی خوابش میاد ولی نمیخوابه شبها هم هر۲ساعت بیدارمیشه و شیر میخوره و باید بزارم روپام تا دوباره بخوابه.قطره آهن ومولتی ویتامین مرتب میدم.غذا هم مرتب میخوره و میان وعده هم میدم .نمیدونم چرا شبها هر۲ساعت بیدارمیشه آیا مشکلی داره؟ممنون میشم جواب بدید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص بیمارهای مغز و اعصاب کودکان

با سلام. والد گرامی نفرمودید شیر مادر میخوره یا شیر خشک؟ وزن گیری بچه خوب هست؟ چک آپ یکسالگی با نمونه گیری در منزل انجام دادید؟ آیا تک فرزند هست؟ شبها غذای کمکی میخوره بیشتر یا شیر؟ اگر تمام این اقدامات رو انجام دادید بیدار شدن در طی شب کودک برای خوردن شیر مادر مورد ندارد چون شیر مادر قنون ندارد و بنا به تقاضای شیرخوار تا دو سالگی هست. ولی اگر شیر خشک می‌خورد هر 3 الی 4 ساعت یکبار در طول شب بیدار می‌شود.
برای دیر به خواب رفتن شیر خوار سعی بفرمایید در محیط آرام سرساعت مشخص هر شب در رختخواب باشد اگر کنارش باشید و قصه یا لالایی بگید که کودک آرامش بیشتری پیدا می‌کند از چراغ خواب استفاده بفرمایید. و یکساعت قبل خواب تنش و بازی هیجانی نداشته باشه و صدایی از بیرون و در اطرافش نباشه . اگر باز هم بعد یکماه اصلا همکاری نکرد بفرمایید. راهکار توصیه میکنم. نگران نباشید.