تهوع شدید ۱ساله و دلشوره شدید در خوابیدن و بی خوابی

سلام من یک سال پیش تهوع گرفتم یهو با بی اشتهایی و بی خوابی و دل آشوبی هیچ غذایی نمیتونستم بخورم از بوی غذا هم حالم بد میشد رفتم فوق تخصص گوارش انواع آزمایشات و دادم گفتن سالمی فقط میکروب معده داری که مقدارش ۱۲۰ بود ۱ماه آنتی بیوتیک دادن خوردم خوب شدم بعد قطع دارو باز تهوع و همون حالتها باز رفتم داروی دومپریدون و لانزو کلیدنیوم سی داد خوردم کمی بهتر میشدم باز شروع میشه آندوسکپی دادم دکتر گفت همون میکروب ۳دوره آنتی بیوتیک خوردم خوب نشدم تا الان که ۱سال شده بازم همونه و ترش کردن شدید و دلپیچه هم اضافه شده بهش نمیدونم چه کنم همه راه هارو رفتم تروخدا کمکم کنید الان تهوع شدید دارم میترسم آندو اشتباه بوده من مشکلم حاد بوده که خوب نمیشم بخاطر همین همش دلشوره دارم و خوابم نمیبره از خواب میپرم با استرس و دلشوره شدید چند شبه درست نخوابیدم دارم روانی میشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
شما باید با روانپزشک صحبت کنید تا باتوجه به شرح حالتان در صورت صلاحدیدشان به شما قرص های آرام بخش بدهند
بنظر میرسد موضوعی باعث استرس شما شده که به صورت دردجسنی و روانی شما را ازار میدهد
صحبت با روان درمانگر میتواند به شما کمک کند تا از این استرس و اضطراب رهایی یابید