احساس دلشوره بی علت

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 148 بازدید 2 تبادل تجربه

با سلام. من 34 سالم هست و بچه نداریم. مدتیه احساس دلشوره بدون هیچ دلیلی از عصر تا آخر شب میاد سراغم،در حدی که دلم میخواد برم تو اتاق گریه کنم تا از این احساس کم بشه.چون حس میکنم با گریه کم میشه.اما جلوی شوهرم تحمل میکنم ولی باعث میشه عصبی باشم.اصلا تا وقتی بیرون از خونه هستم خوبم،به محض اینکه به خونه میرسم و بخصوص همون شبها که خدمتتون گفتم زیاد میشه. واقعا غیر قابل تحمله. خیلی سخته واسم.چون جوری نیست که بگم با فکر نکردن به موضوع خاصی اینجوری نمیشم. اصلا یک دفعه میاد سراغم کمکم کنید لطفا؟

اطلاعات تکمیلی

سن 34 شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

در شرایطی که دلشوره به سراغتان می آید اگر تنها باشید بیشتر به این حس دامن می زنید اما اگر این مواقع وقت خود را با دوستان و افراد خانواده تان بگذرانید و احساسات خود را با آن ها در میان بگذارید نگرانی هایتان را کم کرده اید و سعی کنید با شخصی مثبت اندیش و خونسرد دلشوره هایتان را در میان بگذارید.
چرا که در این مواقع فرد خونسرد و مثبت اندیش می تواند با جملاتی مثبت آرام تان کند و دلشوره هایتان را کم کند.
سعی نکنید در تنهایی بمانید و حتماً اطراف خود را در موقعیت های استرس زا شلوغ کنید تا خود را گرفتار افکار منفی نکنید.
ورزش را از یاد نبرید که اگر اکسیژن و هوا ی تازه مدام به شما برسد تاثیر زیادی در بالا بردن روحیه و اعتماد به نفس شما دارد و  شما را قوی تر خواهد کرد.

در وقت استرس زایی کنترل کلمات را از دست ندهید

شاید تا به حال به این موضوع توجه نکرده اید اما به همان اندازه ای که داشتن فکر بد و منفی می تواند باعث به وجوه آمدن دلشوره شود استفاده نادرست کلمات می تواند به این موضوع شدت بیشتری ببخشد.
در موقعیت استرس زا و شرایطی که دلشوره کسی یا چیزی را پیدا می کنید مراقب نوع کلماتی که به زبان می آورید باشید.
باید از این جملات به مثل:می ترسم اتفاقی افتاده باشد و احساس بی تابی می کنم و ... که دلشوره و نگرانی هایتان را شدت می بخشد دوری کنید.
جایگزین کردن این جملات به جملاتی مثل هیچ اتفاقی پیش نیامده و ... کمک زیادی به از بین بردن دلشوره شما می کند. به این نکات توجه کنید:

1 ابتدا ترس و اضطراب خود را در رابطه با موقعیت خاص بشناسید و قبول کنید که شما دچار این اضطراب هستید و برای مواجهه با این موقعیت برنامه ریزی کنید. 

2 در مشکلات قبلی خود باقی نمانید. تغییراتی در شرایط ایجاد کنید که احساس راحتی بیشتری داشته باشید و اجازه دهید تا مشکلات را پشت سر بگذارید.

3 با روح و جسم خود مهربان باشید.

4 سعی کنید تنش ها را با ورزش سنگین رها کنید.

5 از تکنیک های آرام سازی و رها سازی (Relaxation) استفاده کنید.

6 به اندازه کافی استراحت کنید.

7 از کافئین و شکلات و نیکوتین دوری جویید.

8 فکر خود را مشغول مسایل مثبت و غیراضطراب زا کنید.

9 برای لذت بردن برنامه ریزی کنید، مثلا به دیدن یک فیلم کمدی، پیاده روی یا کوهنوردی بروید.

10 برنامه ریزی روزانه داشته باشید، داشتن کار بیش از حد یا بیکار بودن در طول روز می تواند به اضطراب شما بیفزاید.

11 علایم اضطرابی خود را یادداشت کنید و گاهی به همسر یا دوست صمیمی خود آنها را بگویید، برخی مواقع گفت وگو با یک دوست از اضطراب شما می کاهد.

12 در گروه های فعال اجتماعی یا خیریه شرکت کنید یا به طور داوطلبانه به دیگران کمک کنید

تجربه شما

login captcha

منم حمله پانیک دارم میشه منم کمک کنید بخداخیلی بد دردیه خدا نصیب هیچکس نکنه .

سلام

اول آزمایش تیرویید و قند و خون بدهید

اگر سالم باشد باشد ویزیت شوید علایم اضطراب و ترس است 

ولی ممکن است بیماری جسمی باشد

پرسش ها و پاسخ های مشابه

دلشوره بعد از زایمان

پاسخ سلام عزیزم این بیماری خود به خود تا روز دهم بعداز زایمان بهبود می یابد در صورتی که علایم بیش از ۱۰ روز ادامه یابد یا روز به روز شدیدتر شود باید به افسردگی پس از زایمان فکر کنید. حدود ۱۰- ۱۵ درصد از خا...

روشی برای آرامش در زمان دلشوره

پاسخ سلام دوست عزیز ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید. کنترل دلشوره ها با تغییر افکار خود همه چیز از یک فکر شروع می شود که نخستین نشانه اش این است که احساس می کنید همه عضلات بدنتان گرفته است اما کنترل ...

استرس و دلشوره در زندگی

پاسخ سلام خدمت شما و ممنون از اينکه مشکل تون رو با ما در ميون گذاشتيد، فرزند پروری امر خطيری هست و در بسياری مواقع، دقت و توجه زيادی رو می طلبه. بنابراين اضطراب داشتن در پاره ای موارد در رابطه با فرزندان (...

دلشوره و استرس داشتن نسبت به مادرشوهر

پاسخ سلام دوست خوبم با توجه به شدت مشکل شما پیشنهاد میکنم حتما به پزشک مراجعه کنید