طلاق در کشور دیگر

سلام ،آیا میتونم به کشور ذیگه ای پناهنده بشم و اونجا درخواست طلاق غیابی از شوهرم رو بدم؟

پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

سلام بر شما
صدور حکم طلاق از طرف زوجه مستلزم تقدیم دادخواست طلاق به محاکم خانواده و اثبات تخلف از شرط ضمن عقد توسط زوج و یا عسر و حرج است و شما می توانید قبل از عزیمت ، مشاوره لازم را با وکیل انجام و پس از دادن وکالت از کشور خارج شوید
موفق باشید