تقیه حجاب در خارج از کشور جایز است؟

سلام. خواستگارم میخواد برای ادامه تحصیل بریم خارج از کشور و از من میخواد که اونجا حجاب نداشته باشم و تقیه کنم. آیا این کار درسته در صورتی که مسئله حجاب و محرم و نامحرم برای من خیلی مهمه. آیا قبول کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 39 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
نه نباید قبول کنید.
تقیه فقط در جایی است که مال یا جان یا آبروی انسان در خطر باشد. در حالی که در همه کشورها مسلمانان حجاب دارند و در خطر نیستند.