مسافرت مجردی همسر به خارج از کشور

سلام  همسرم اصرار داره مجردی با دوستاش بره خارج اینو هیچ وقت به من نگفته بود ولی الان بعد چهارسال زندگی مشترک میگه

میگه سال ۳۶۵ روزه که پیش توام

۲۰ روزشو میخوام تنها باشم با دوستام باشم هر سال برم تایلند ترکیه مالزی سوئد و...

پول دارم میخوام خرج کنم ! الانم داره میره ترکیه

خیلی ناراحت و بیشتر نگرانم در ضمن باردارم چه توصیه ای میکنین به نظرتون این درسته تنهایی منو بذاره بره ؟؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام

اينكه همسرتان ميگويند همه روزهای سال با شماست و ميخواهد زمانی تنها باشد و اين را قبل از ازدواج عنوان نكرده  توجيه درستی نيست و بی شک باعث ناراحتی طرف مقابل ميشود .بهترين راه اين است كه با آرامش و بدون تنش بر سر اين موضوع صحبت كنيد و با هم به يک نتيجه مشترک برسيد كه هر دو حال خوبی داشته باشد .ميتوانيد برنامه های سفرهای دوستانه خانوادگی دسته جمعی بگذاريد كه هم همسرتان با دوستانش باشد و هم شما كنار ايشان باشيد ،با توجه به اينكه باردار هستيد نگرانی و دلهره خود را با همسرتان عنوان كنيد كه هر زنی انتظار دارد در دوران بارداری همسرش كنارش باشد و اين روزها را با هم سپری كنند .