سلام خسته نباشید دختر من 6 سالش هست و دندان آسیابش آبسه کرده و بردیم دکتر گفت باید عصب کشی بشه تا چرک ها خالی بشه.حالا میشه دندان رو کشید با این که دندون شیری هست بعد مشکل ساز نمیشه یا با داروهای گیاهی که کنار لثه اش میزاریم چرک لثه رو از جای آبسه میکشه بیرون .آیا این آبسه برای قلبش ضرر داره.چون هزینه ی عصب کشی رو نداریم که بدیم اگر دندان رو بکشیم چه مشکلی پیش میاد؟ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 6 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام عزیز.وجود آبسه یا استفاده از داروهای گیاهی اصلا درست نیست و حتما باید درمان انجام بشه حالا یا درمان ریشه دندان و یا کشیدن دندان.در صورت کشیدن دندان حتما باید از فضانگهدارنده استفاده بشه تا فضای فک برای دندان دائمی جانشین حفظ بشه و مشکلی در رشد فک و نظم دندانها ایجاد نشه.این دندان تا حدود ۱۲ سالگی باید در دهان باقی بماند.