بددهنی همسر

واقعا بریدم شوهرم خیلی بددهنه روز به روزم بدتر میشه. چیکار کنم؟

همیشه فحش و ناسزا یک دختر بچه سه ساله ام دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .
دوست عزیز شما باید ببینید که شوهر شما با این بددهنی به چه چیزهای می رسد . تخلیه خشم ؟ترساندن دیگران ؟ تاثیر گذاشتن بر شما و دخترتان که به میل او رفتار کنید ؟ انجام ندادن برخی وظایف ؟ اجبار دیگران به پذیرفتن عقاید خود ؟ اگر بتوانید این ها را شنا سایی کنید راحتر می توانید آنها را قطع کنید . شاید ناکامی در زندگی داشته یا دارد که باعث خشم او می شود . یا شاید در خانواده آنها کسی باز هم مثل او هستند .
سعی کنید زمانی که با الفاظ خوب صحبت می کند او را تشویق کنید و از زخم زبان زدن بپرهیزید .
اگر دوستان یا آشنایانی دارد که بد دهن هستند رابطه خود را با آنها کم یا قطع کنید .
موفق باشید .