بددهنی همسرم

سلام

خسته نباشید . من شوهرم خیلی خوب بود باهام همیشه احتراممو نگه میداشت الانم جلوی خانواده خودم نگه میداره اما تو خانواده خودش بعضی اوقات هم تو اجتماع یه جوری باهام صحبت میکنه انگار من دم دستی ترین ادم رو زمینم. خسته شدم دیگه وقتی عصبانی میشه هر چی از دهنش در میاد میگه به من میگه خیابونی.  خسته شدم با اینکه ۲۰سالمه ولی دیگه انرژی برای ادامه زندگی ندارم.  من تو اجتماع یکم خجالتی ام یا اینکه ملاحضه دیگران و میکنم نمیدونم ولی این مساله باعث شده هی بهم میگه تو هیچی حالیت نیست و ... همچین نگام میکنه که دلم میخواد اون لحظه بمیرم. من دختر مغروری بودم ولی از وقتی رفتاراش با من اینطور شده اعتماد به نفسمو از دست دادم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما

در یادداشت‌تون سوال خاصی رو مطرح نکردید. به علت تغییر رفتار همسرتون هم اشاره نکردید. پیشنهاد می‌کنم دقت کنید چه شرایطی موجب خشم همسرتون میشه و سعی کنید فعلا ایشون رو در اون شرایط قرار ندید. می‌تونید در موقعیتی مناسب با ایشون صحبت کنید و افکار و احساسات‌تون رو مطرح کنید. بهشون پیشنهاد بدید مهارت کنترل خشم رو یاد بگیرن و تمرین کنن ضمن اینکه خودتون هم می‌تونید روی اعتمادبه نفس‌تون کار کنید تا در جمع، احساس خجالت نکنید.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون