سلام توروخدا کمکم کنید. هرچی به شوهرم میگم نگو، بازم میگه همش دهنش فحشه هرچی باهاش مودب حرف میزدم اصرار میکنم گوش نمیده مثلا میگم اینجوری نکن میگه گ...نخور میگم فلان کار رو نکن زشته میگه زر نزن اصلا حرف حالیش نیست خسته ام میکنه جوری که دیگه گریه میکنم میکنم آخرشم میگه من باهات شوخی میکنم و تازه ناراحتم میشه میگه دیگه باهات شوخی نمیکنم کلا حرف دیگه ای نمیزنه فقط اینکارها رو میکنه و اعصابمو خورد میکنه یچیز دیگه هم مثلا میگم روی پیرهنت چیه میگه رژلب دوست دخترمه مثلا میگم کی بود زنگ زد؟ میگه دوست دخترم بود هر روز این جمله رو میگه یعنی یک روز نشده از سرکار بیاد یه چیز بگم نگه دوست دخترم میگم چرا میگی با شوخی میگه اینجوری میگم بهت عادی شه برم دوست دخترمو بیارم اینم بگم سابقه خیانت داشته و ثابت شده ولی خب دیگه چون دوستش داشتم موندم چکارکنم خوش اخلاق بشه ازش میپرسم مثلا ناهار چی بزارم یچیزایی میگه که آدمو پشیمون میکنه نمیدونم چکارش کنم توروخدا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام
 در پاسخ به سؤال شما در ارتباط با
بدهنی شوهرتان باید عرض کنم، شوهر شما دارای الگوهای رفتاری منفی و ناسالم است . برای برخورد درست و مؤثر نکات زیر را رعایت نمایید:

1- سعی کنید در هنگام بد دهنی شوهرتان حالت خنثی داشته باشید نه اخم کنید و نه لبخند. پاسخ کلامی و غیر کلامی ندهید.

2- هرگز مقابله به مثل نکنيد و به بددهنیهای وی پاسخ ندهيد زيرا اين رفتار موجب تشديد رفتار همسرتان می شود.

3- به رفتارهاي درست همسرتان هر چند ناچيز و اندک باشد توجه و احساس خوب خود را در مورد رفتارهايش بيان کنيد.

4- زمانی که همسرتان در وضعيت روحی مناسبی قرار دارد، درباره تاثيرات منفی بددهنی بر احساس و رفتار شما و زندگی مشترک تان صحبت کنيد.

5- در مقابل شوخی های بی جا و نامناسب شوهرتان حساسیت نشان ندهید، چرا که حساسیت شما باعث تکرار رفتار شوهرتان می شود.