ادامه تحصیل در رشته فنی

سلام من در سال ۹۲ سال سوم دبیرستان رشته ریاضی و فیزیک با سه تجدید ترک تحصیل کردم و الان میخوام دوباره ادامه بدم ولی میخوام رشته ام رو عوض کنم. درضمن تجدیدهای من تخصصی بود الان راهنمایی میخوام که چجوری برم فنی؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام وقت بخیر،
باید به هنرستان بزرگسالان مراجعه کنید و با مدارکتون که از سالهای قبل دارید جهت ثبت نام اقدام کنید.
واحدهای عمومی تطبیق داده میشه و می تونید بقیه واحدهای درسی رو بگیرید و ادامه تحصیل بدید.
با احترام، سیاردوست