گزارشات تلفنی مادرشوهرم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1429 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام. من طبقه پایین خونه پدرشوهرم زندگی میکنم. باشوهرم تاحالا دعوا و ناراحتی و بحث نداشتیم و ۴ ساله ازدواج کردیم و یک ساله که برای زندگی اومدیم خونه مادرشوهرم. شوهرم که میره سرکار بهم میگفت پرده ها رو بکش مامانم اگه اومد وانمود کن خونه نیستی. چون میاد حرف نامربوط میزنه. دایم مادرشوهرم پای تلفنه و با اون برادرشوهرم برای ما تصمیم میگیرن و میبرن و میدوزن. منم میبینم ایشون اخلاقای بدی داره سعی میکنم سرگرم کارهای خودم باشم. زنگ بزنه جواب نمیدم و سیم تلفن رو میکشم. تا شوهرم میاد بهش میگه زنت نیست. بعدم اگه یه چیزی بگم مال خودم باشه و بخوام بگیرم میگه زنت پیغام داده. کلا یه جور دیگه ای داستان رو تعریف میکنه. شوهرم البته مادرش رو میشناسه ولی ناراحت میشه. منم یه هفته ای هست دیگه نمیرم خونشون. سعی میکنم تو حیاط و پارکینگ وقتی برم که نیستن. کلا منو چک میکنه من بهم برمیخوره ۲۷ سالمه. حرف دیگران رو میاد بهم میگه میگه درباره ات اینو گفتن. منم از رو ادب جواب نمیدم. موقعیت اقتصادی هم خوب نیست که از اینجا برم. تو رو خدا کمکم کنید ما فقط تنها تلخی زندگیمون این خانوم و کاراشه

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روان درمانگر

سلام
نکته خیلی مهمی که بهش اشاره کردید آگاه بودن همسرتون به رفتار مادرشون که قبل از همه اینها از شما خواستن که وانمود کنید منزل نیستید .
وقتی شما همسری همراه دارید بهتر که به رابطه خودتون قوت بدید و از اون مهمتر زمان مشترکتون رو به رفتار بد دیگران اختصاص ندید . زندگی ۵ اصل مهم داره و اولینش اینه که هیچ چیز ثابت نیست و همه چیز تغییر خواهد کرد .
موفق باشید

تجربه شما

دوست عزیز اینکه همسرتون همراه شماست بزرگترین نعمته سعی کن همیشه از همسرت درباره نحوه برخورد و رفتار با خانوادش راهنمایی بخوای

پس اوقاتتون روتلخ نکنید برای این چیزا سخته اما با همراهی شوهر فهمیده ات خیلی شرایط بهتر میشه

احسنت با شوهرت عشق و حال کن و اصلا به مادرشوهرت محل نزار بنده خدا میخواد جلب توجه کنه که میاد آمار میده

دعا کن درگیر مشکلات خودش بشه

من اگه جات بودم تشویقش میکردم بره ورزشی کلاسی مسجدی

تا درگیر بقیه بشه ببین از بیکاری گیر داده به تو