بیمه و کلاهبرداری تلفنی

سلام وقت بخیر

امروز یه خانم زنگ زد اطلاعاتی در مورد بیمه هامون پرسید که چه بیمه ای استفاده میکنیم پرسید که بیمه تکمیلی دارین گفتم نه گفت یه کارت میدن برمبنای تکمیلی و تخفیف برای درمانگاهها و دکتر و این چیزها که سرپرست و تعداد افراد خانواده رو هم پرسید و گفت این کارت یک سال اعتبار داره و مشخصات سرپرست رو خواست و آدرس هم گرفت و گفت اگه این مشخصات تایید بشه بهتون میفرستیم هزینش هم وقتی پست رسید تحویل پست میدین بعد اینکه تلفن قطع کردم از نت سرچ کردم دیدم بوی کلاهبرداری میده حالا من مشخصات فردی همسرم رو دادم از اینا میتونن سوءاستفاده کنن؟ و اینکه حالا که فهمیدم کلاهبرداریه چطور میتونم کارت و دریافت نکنم وقتی پست بهم رسید هزینه پرداخت نکنم؟ خواهشا کمک کنین همسرم بدجور شاکیه ازم

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور حقوقی

سلام وقت بخیر

در ابتدا باید بگم شما دلیل قاطعی مبنی بر کلاهبرداری بودن این موضوع ندارید. و شما میتونید با همون شماره تماس بگیرید و درخواستتون رو لغو کنید. و در مورد سواستفاده از مشخصات همسرتون نمیتونم بگم غیر قابل سواستفاده است اما احتمال استفاده از این اطلاعات اولیه که از هر جایی امکان کسب هست بسیار کم هست.

موفق باشید