لاپاراسکوپی کیست درموئید

من متاهلم دو سال ازدواج کردم ۳۴ سالمه بچه ندارم قصد بارداری  دارم ولی مشخص شده کیست تخمدان درموئید در دو طرفم دارم و ۶ سانتی مترن ذخیره تخمدان هم خوبه آزمایشاتم خونم همش خوب بودن ولی دو سه بار سونوگرافی معلوم کرد باید عمل بشم آیا حتما باید درشون بیارم؟ و دکتر خوب در بیمارستان دولتی یا نیمه دولتی که کارش عالی باشه بهم معرفی کنید ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل منشی مطب اطفال وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
حتما این جراحی را انجام دهید و بعد سریع برای بارداری اقدام کنید. با توجه به سنتان بهتر است فرصت را از دست ندهید با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش