بارداری بعد از جراحی کیست درموئید

سلا وقت بخیر من اواخر آبان ماه سال پیش جراحیه باز کیست درموئید انجام دادم، کیستم 9 سانت بود، الان حدود یک هفته ست که برای بارداری اقدام کردم، هر دو تخمدانم تیر میکشه اما بیشتر سمت راست که کیست داشت، ایا این دردها عادیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله این علائم در زمان پیش از قاعدگی و بارداری می تواند طبیعی باشد موفق باشید