دلیل ایجاد کیست درموئید

570 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من دیروز بهم گفتن کیست درموئید دارم تو تخمدان سمت چپم. ۲۲*۲۸.mm است دلیل بوجود اومدنش چیه؟ آیا باعث ناباروری میشه؟ خیلی نگرانم کرده 😢

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید کیست درموئید تخمدان درمان دارد و  باعث نازایی نمی شود موفق باشید.

تجربه شما

آخه دلیل بوجود اومدنش چیه؟؟

@ایلول

دوست عزیز كیست‌های درموئید در تخمدان‌ها و بر اثر بقایای مواد ژنتیک یا همان سلول‌های بنیادی ایجاد می‌شود كه منشأ آن به دوران جنینی بر می‌گردد. به این ترتیب توده‌هایی ایجاد می‌شود كه حدود 40 درصد موارد در زمان تولد وجود داشته و قابل مشاهده ‌است، اما گاهی تا سنین كودكی و در بیشتر موارد تا بزرگسالی مخفی می‌ماند. این كیست‌ها به دنبال نقصی هنگام تكامل بافت پوست در مرحله جنینی به وجود می‌آید موفق باشید.