پوشش کلیتوریس

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 944 بازدید 1 تبادل تجربه

پوشش روی کلیتوریسم براثر ضربه یکم پاره شده البته پوست روی کلیتوریس رو میگم،قبلا خیلی اذیت بودم یه حسی مثل ارضا بهم دست میداد خداروشکر الان اونجوری نیست، به نظرتان در آینده مشکل واسم پیش میاد، اگه برم خونه خودم؟ چون تو عقدم😣 الان مشکلی ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

باید برای معاینه به پزشک مراجعه نمایید تا برای شما دارو تجویز شود موفق باشید.

تجربه شما

سلام خانم دکتر،یعنی مشکل واسم پیش اومده؟ضروریه برم دکتر😣نگرانم😑

@maryam133

سلام بستگی به وضعیت جسمانی شما دارد با توجه به توضیح شما که ذکر کرده اید در اثر ضربه پوست ناحیه کلیتوریس آسیب دیده است من به شما معاینه توسط پزشک را توصیه کردم  در غیر این صورت اگر مشکلی ندارید نیازی به معاینه نیست موفق باشید.