انتخاب نحوه پوشش

سلام

من توی خونواده ای هستم که سمت مامانم مذهبین تقریبا

سمت بابام آزاد

من خیلی گیجم هنوز با این که ۱۹ سال دارم نمیدونم کودومش رو انتخاب کنم

پیش خونواده بابام میرم اگه خیلی محجبه باشم یه جورین

خونواده مامانمم یکم پوشیده تر میرم

خودم تیپم خیلی عادیه اما سعی میکنم شیک بگردم

این روزها میبینم که همه خیلی جذب کسانی که لباس های آنچنانی و موهای بیرون و عطرو... هستند میشن

من اگه یک دختر خوب ببینم که محجبه ست دوست دارم مثل اون باشم اما اگر یک دختر خوشتیپ و موی بیرون و رنگ کرده هم ببینم دوست دارم مثل اون باشم نمیتونم تصمیم بگیرم به نظرتون چیکار کنم؟

لطفا نگین خودت باش

چون از خود الانم راضی نیستم....😭

و اگر آزاد بپوشم عذاب وجدان میگیرم اگرم خیلی پوشیده باشم حس بدی دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
اینکه درباره این موضوع فکر می کنید و بررسی می کنید خوب است. اما جدای این مسائل به این فکر کنید که اثر کارهای شما ابدی است.
آیا شما می خواهید کاری کنید که امروز مردم از شما خوششان بیاید یا تا ابد مورد پسند خدا و فرشته های خدا باشید و در دنیا و آخرت خوشبخت باشید؟
پوشش نامناسب قطعا بر زندگی دیگران هم اثر می گذارد. ممکن است به خاطر پوشش نامناسب ما، یک خانواده از هم پاشیده شود.
به اینها فکر کنید و انتخاب کنید.
ضمن اینکه حجاب، آرامش می آورد.
به حرف های دیگران و واکنش های مردم توجه نکنید. سعی کنید شما بر دیگران اثر مثبت بگذارید.
ببینید اسلام چه می گوید. پوششی که اسلام می گوید، انتخاب کنید. شیک پوشی هیچ منافاتی با حجاب ندارد.
​​​​​​البته نباید تا حدی باشد که نامحرمان را جذب کند.
متاسفانه اجتماع کنونی ما به سمت دور شدن از اصول انسانی می رود. اما به زودی همه خواهند فهمید که اصول دینی و اخلاقی اسلام تنها راه نجات است.
البته گام برداشتن در راه اسلام قدری سخت است اما به دنبال هر سختی، گشایشی هست.
مردم در برابر کارهای شما به شما پاداشی نخواهند داد
اما خداوند هرگز کارهای خوب شما را بی پاسخ نمی گذارد.