سلام خسته نباشید سوالم اینه که پوشش مناسب جلوی دختر ۷ سالم و کلا در طول زندگی تا زمان مجردیش چطور باید باشه؟ و همچنین پوشش مناسب جلوی پسر بچه که نه اینقدر چشمشون نبینه که با دیدن کوچکترین صحنه بیرون ازخونه آسیب ببینن و نه اینکه توی خونه آسیب ببینن میخوام بدونم در حضور شوهر و بچه ها چقدر باید به روز بود و چیکار کنیم هم درک کنن رابطه محرمی پدر و مادر رو و کلا نه افراط باشه نه تفریط؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
بستگی به فرهنگ خانواده ها پوشش افراد خانواده ها نیز متفاوت است
مثلا در خانواده ای که همیشه پوشش راحت و آزادی وجود دارد اگر مادر خانواده خیلی پوشیده باشد و فرزند در مهمانی افراد را آزاد ببیند تضاد در او ایجاد میشود
توجه داشته باشید که منظور بنده داشتن حجاب در مهمانی نیس در این موارد میشود گفت هرکسی بک انتخابی برای پوشش خود دارد بعضی ها حجاب ندارن و بعضی نیز  پیش افراد خاصی حجاب ندارن و در بقیه موارد حجاب دارند
موضوعی که باید توجه کنید این است که نه زیاد باید در خانه لباس باز بپوشید (مخصوصا پیش پسر بچه ها)نه زیاد لباستان پوشیده باشد که کودک کنجکاو باشد
لباستان در حد معقول که اندام خصوصیتان را بپوشاند
به دختر ۷ساله میتوان توضیح داد که چه کسانی برای همیشه محرم او هستند
پدر . دایی .عمو پدربزرگ برادر بچه های برادر و خواهر وهمسرش
موفق باشید