خالهای یک طرفه صورت

سلام خدمت شما راهکاری برای نزدن خال صورت هست؟ دخترم ده سالش هست و یک طرف صورتش فقط داره خال میزنه چه کار کنم؟ مربوط به تغذیه است یا آفتاب یا بلوغ؟ چرا فقط یک طرفه؟ ممنون از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

سلام. این مسئله ژنتیک است و با هورمون های بلوغ تشدید می شود. ضدآفتاب تا حدودی می تواند پیشگیری کند. اگر فقط یک طرف صورت است، شاید نوع خاصی از ماه گرفتگی هم باشد که باید معاینه انجام شود.