خالهايی شبيه به زگيل در دوران بارداری

سلام و وقت بخير، ممنون ميشم راهنمايی بفرمايين، من در هفته ٢٥ بارداری هستم، از چند وقت قبل متوجه شدم خالهايی بسيار ريز (اندازه سر سوزن)شبيه به زگيل كه رنگ قهوه ای تيره دارن در اطراف گردنم و سينه رشد كردن، مقداری از اونها از بين رفتن و قسمتهای ديگه دوباره رشد كردن و باز هم از بين ميرن و جاي ديگه دوباره رشد ميكنن، چند روز قبل متوجه شدم ٢ تا از اين خالها بين ناف و زيره شكمم رشد كردن ؛ نتونستم تحمل كنم و با موچين از بدنم جداشون كردم، ترسيدم به ناحيه تناسلی برسن، حالا سواله من اين هست كه آيا اينها ميتونه زگيل باشه يا لك های مربوط به بارداری  هستن و اينكه من خيلی ميترسم كه اينها روی  آلت تناسلی  كنن و تبديل به زگيل تناسلی بشن ؛ ممنون ميشم بفرماييد چطور ميتونم در بارداری متوجه بشم دچاره زگيل تناسلی هستم يا نه و اينكه ميتونم پاپ اسمير انجام بدم

(من حتماً به دكتر مراجعه ميكنم اما خيلی مشتاقم نظره شما رو هم بدونم😉)

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل وكيل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بهتر است قبل از بارداری تست پاپ اسمیر انجام دهید تا بتوان اقدامات لازم را انجام داد. اما در مورد مشکل بعدی باید حتما دیده شود تا بتوان نظر داد پس بهتر است در اسرع وقت با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش