رفتار صحیح با مرد خیانتکار

سلام، وقتتون بخیر

من چند وقتیه متوجه خیانت شوهرم شدم ، به این صورت که میره تو سایت همسریابی و شماره میده به خانم ها، باهاشون چت میکنه و قرار میذاره، ازشون عکس میخواد و خودشو مجرد معرفی میکنه
حالا من نزدیک به دو ماهه که متوجه کاراش شدم اما به روش نیاوردم چون قبلا هم گفته بودم و اون خیلی راحت انکار کرد
اما این دفعه از تمام چت هاشون با گوشیم عکس گرفتم که جای انکاری نباشه
حالا میخوام ببینم رفتار درست چیه؟ من باید چطوری رفتار کنم؟
حقیقتا من خیلی دلسرد شدم چون علاوه بر این کاراش فوق العاده عصبیه و کتک میزنه

من خیلی تلاش کردم تو این زندگی اما متاسفانه بی فایده بود، بارها مشاوره رفتم تا طرز رفتارم درست و بدون عیب باشه اما ذره ای از خشونت و کاراش کم نشد

الان تصمیم به طلاق گرفتم، نمیدونم باید بگم خوشبختانه یا متاسفانه بچه ندارم، ترسم فقط از یه چیزه اونم آینده!

آیا میشه بدون ازدواج تا آخر عمر زندگی کرد! فقط نگران دوران پیری هستم

مطمئنم که تنهایی بهتر از ادامه این زندگی هست اما به هر حال یه چیزایی نگرانم میکنه

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و اعتیاد

سلام عزیزم با آرزوی بهترین ها برای شما زمانی که شما متوجه شدید خیانت اتفاق افتاده چرا در حال پنهان کاری هستی باید بری و واقعیت شرح بدهید و ازش توضیح بخواهی ببینید سرکار خانم من معتقد نیستم همه خیانتها از کمبود نشات میگیره ولی تجربه بهم ثابت کرده که حتما یک مشکل اساسی در ارتباط با همسرتان وجود داره که با کلام ساده نمی تونه حرف بزنه و متوسل به خشونت  وکتک کاری میشه پس از هیچی نترس وبرای اولین و آخرین بار مشاوره حضوری بروید و مشکلاتتون از ریشه حل کنید بعدش اگر به هردلیلی نشد آن موقع تصمیم به جدایی بگیر فعلا در حال حاضر به همین آسانی زندگیت تقدیم نکن و تسلیم نشو و حتما مشاوره حضوری رو در برنامه خود بگذارید موفق باشید