پدر خيانتكار

با سلام و عرض ادب.

پدر من ٥٥ سال سن داره، من كه ٢٥ سال و خواهرم ٢١ سال داره دو فرزند اين خانواده ايم. من مدرك كارشناسي گرفتم و نامزد دارم و خواهرم فعلا دانشجو هست.

از وقتي يادم مياد پدر و مادرم هميشه مشاجره داشتن و خيلي وقتا فضاي خونه متشنج هست. من و خواهرم از نظر درسي هميشه وضعيت خوبي داشتيم، اما الان به خاطر اين قضايا كه خدمتتون عرض ميكنم واقعا از درس خوندن افتاديم و دائم استرس شديد داريم، حتي من شبا به زور ساعت ٣ خوابم ميبره و دردمو به هيچكس نميتونم بگم!

پدرم دائم دست به خيانت ميزنه، انگار نوعي عادت شده براش. گاهي با ٢-٣ نفر همزمان چت ميكنه و بيرون ميره، شماره هر خانومي كه داره شروع ميكنه باهاش طرح دوستي و صميميت ريختن، همه خانومها رو با "تو" خطاب ميكنه، تو خونه غالبا پرخاشگره ولي از انجايي كه من از پي ام هاش خبر دارم بسيار لطيف با اونا برخورد ميكنه! ما هميشه ترس داريم از ديدار با خانوماي غريبه تر فاميل، كه نكنه بد حرف بزنه و يا شمارش رو گير بياره و آبرومون بره😞

مدتي پيش هم مادرم رمز گوشيش رو باز كرده بود و كلي چت با دوتا خانوم ديده بود كه ما هم يواشكي متوجه شديم و چه حرف هاي ركيكي... مادرم هم متاسفانه تحصيلات پاييني داره و عليرغم اينكه خيلي ساده و پاك و مهربونه، تو يه سري مسائل اصلا سياست نداره. اين موضوع رو رك به پدرم گفته بود و با اون خانومهاي هرزه هم تماس و تهديد و ... يه هفته فقط خونه ما جنگ بود، پدرم هم اصلا ادمي نيست كه از رو بره، و دائم تهديد ميكرد كه تركتون ميكنم و خسته شدم و ... و جالب اينجاس هر دو فكر ميكردن ما متوجه نيستيم چه خبره، كه ديگه من پيشقدم شدم و با مادرم صحبت كردم و بهش گفتم نبايد به روش مياوردي، خودمون تحقيق ميكرديم و پاي اون زن رو ميبريديم با تهديد، چرا كه بار اول نبود پدرم اينكارو ميكرد و كار از صحبت با پدرم گذشته. تا يادمه هميشه از اينكه اون بالاتر از مادرم هست و مادرم خانوادش خوب نيستن حرف ميزنه، در صورتي كه عادلانه بخوايم نگاه كنيم اصلا اينطور نيست و همش بهانه هست. تنها مشكل مادر من اينه كه بلد نيست عشوه بياد و به خودش خيلي برسه! بلاخره هرجور شد مادر بيچارم بخشش كرد و اون بحث تموم شد...
حالا مسئله اينه، پدرم جديدا براي امور كاري با خونه يكي از اشناها رفت و امد داره تا به خانوم اون خونه آموزش لازم رو بده، من و خواهرم متوجه شديم كه با اين خانوم وارد چت كردن شدن (خانوم فاميل نيست و دوست خانوادگي است، ٣٥ ساله، همسر خيلي گلي داره با دو فرزند كوچك ٨ و ٢ ساله، شديدا ادعاي پاكي و مومني)، اين چت ها خيلي زياد شدن و به جاهاي باريك دارن كشيده ميشن طوري كه هربار براي ديدار بعدي قرار بوس و كارهاي ديگه ميذارن! و كسي غير از ما كه بعد از شك تل گرام پدرم رو هك كرديم خبر نداره و فقط غصه ميخوريم! مادرم خبر داره كه پدرم براي كار اونجا ميره (و هنوز هم اموزشهاي كاري باقي مونده كه بهونه خوبي است) اما بنده خدا نميدونه كه چه خبره، ولي از خيانت هاي قبليش واقعا خورد شده، اين ديگه قابل هضم نيست براش! فقط من يكم بهش فهموندم كه نذار بره اينقد خونه اين زن، (چون مادر ساده من اين كار رو جور كرده براشون) اين زن خيلي پر رو هست و ممكنه بد بشه، و هيچ حرفي از چت و ارتباطشون نزدم.
تروخدا بگيد ما چه كاري ميتونيم بكنيم تا مادرم بيشتر از اين ناراحت نشه و متوجه نشه، ولي اون خانوم هم دست از اين كار برداره؟ چه طوري ميتونيم پيامي انتقال بديم به خانوم كه نه صداش دربياد و نه ما رو شناسايي كنه و هم مارو هم خودشو بدبخت نكنه؟
طبق چت ها، در كمال ناباوري پا دادن و لوسبازي از سمت خانوم بود!!! و پدر هم كه منتظر چنين فرصت هايي...

واقعا نميتونيم با خانوم يا پدرم رو در رو صحبت كنيم! سخته برامون! حتي براي خانوم قبلي كه با پدرم چت ميكرد و يه هرزه بود نقشه دارم كه تعقيبشون كنم و خانومه رو تهديد كنم، چون خيلي توهين و حرفهاي ركيكي به مادرم زده بود توي چت هاش با پدرم، و وقاحت رو به تمام و كمال رسونده بود. مطمئنم هنوز با اون هم در ارتباطه پدرم.

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

می تونم درک کنم توشرایط سختی هستید .برای بچه ها بسیار دشوار است تا خطای والدین خود را ببیند ومتا سفانه فرزندان تاوان رابطه معیوب والدین خود را پس می دهند وفرزندان را درشرایط پراسترسی قرار می دهند بدون اینکه خودشان متوجه بشوند
پیشنهاد می کنم از کنار این مسئله بگذرید. به ترتیب زندگی والدین خود دست نزنید وبه طور مستقیم مادر خود را متوجه این مسله نکنید. در اکثریت خیانتها وبی وفایی ها هردوطرف باعث این اتفاق می شوند اما سعی نمی کنند راه حلی برای آن پیدا کنند.هرکس تقصیر را برگردن دیگری می اندازد ومشاجره بالا می گیرد بدون اینکه حل شود فقط سکوت می کنند و میشود آتش زیر خاکستر..غافل از اینکه رابطه زناشویی مانند یک گیاه می مانند  احتیاج به رسیدگی روزانه دارد
با توجه به توضیحاتی که دادید احتمال اینکه با پدرتان صحبت کنید وایشون با شما همراه شوند واشتباه خود را بپذیرند ودیگر تکرار نکند کم است ودر مورد صحبت با اون خانم ریسک خودش را دارد  احتمال اینکه مادرتون متوجه بشود هست چون قطعا اون خانم این که چه کسانی تهدیدش کردن را به پدرتان می گویید آن وقت هست که اوضاع بدتر می شود
می توانید روی رابطه خودتون وبا پدرت کارکنید. روی رابطه والدینتون کار کنید....امتحان کنید. در منزل به جای بحث وتنش محبت وصمیمیت جایگزین آن کنید به مادرتون سفارش های لازم را بکنید درمورد کارهای که این رابطه رو کمی التیام می بخشد چون اکثر خیانت ها برای محبت واحترام وامنیت بیشتر اتفاق می افتد..برنامه های خانوادگی ترتیب دهید...پدرجان برای آخر هفته بریم تیاتر.برای دورهمی هاتون بازی های مثل پانتومیم و...درنظر بگیرید درکل منظورم این است اگر فضای خانه تبدیل به فضای امنی شود پدرتون امنیت را درخانه های دیگر جستجو نمی کند..درخفا با پدر خود صحبت کنید کمی در مورد نیازهای اصلی زن مثل توجه عشق صحبت کنید وشما پیش قدم شوید برای اینکه چیزهای رو بهشون یاد بدهید مثلا بیا بریم برای مامان یه دست گل بخریم..باهم برید پیاده روی..بریم یه کادو کوچیک بخریم براش و..لحن کلام تون رو درمورد هم عوض کنید.تیکه نندازید بهم.
پیشنهاد میکنم تجسس نکنید..چون باعث رنج وعذاب بیشتر خودتان می شود
وقتی می گوید نمی توانید با پدر وآن زن به طور مستقیم صحبت کنید پس بهتر به طور غیر مستقیم روی روابط خانوادگی خودتون کار کنید ومادر خودتان را از این ماجرا باخبر نکنید
واگر زمانی قصد به فاش سازی وتهدید آن زن گرفتید محاسن ومعایب این کاررا درنظر بگیرید (ایا ممکن پدرم وآن زن انکار کنند؟آیا ممکن روابط زناشویی والدین ازهم متلاشی شود؟آیا پدرم دیگر کارش رو تکرار نخواهد کرد؟چقدر ممکن آن زن متوجه شود ورابطه رو کات کند؟و..و...) سپس تصمیم بگیرید
پاینده باشید