با همسر خیانتکار چه کنیم؟

سلام ۲ ساله ازدواج کردم همسرم نوشیدنی های غیرمجاز میخوره از همون اول بهم خیانت میکرد اما به تازگی فهمیدم. چند بار قصد طلاق داشتم ولی بخاطر عشقم بهش و خانوادم حتی به زبونم نیاوردم این دفعه قصدم جدی بود ولی اومد(نمیدونه من میدونم خیانت میکنه)گفت ‌که از خودم بدم میاد میخوام زندگی کنم چند وقت خوب بود (اولین بارش هم نبود) بازم قبول کردم

ولی دوباره شروع کرده میره شب میاد

یه روز هر روز یه عطر یا ادکلن مختلف میاره میگه دوستم برام اورده و.......

من چیکار کنم بهتر زندگیمو میخوام ؟

نمیتونم برم پیش مشاور

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

دوست عزیز سلام
ابتدا عذرخواهی میکنم ازتون که به دلیل نبودن من پاسخگویی به سوالتون خیلی طولانی شد و بعد ازتون تشکر میکنم که ما رو برای بیان مشکلتون انتخاب کردید.
عزیزم خیانت جنبه های خیلی زیادی داره که باید تموم این جنبه ها ریشه یابی بشه و ازونجایی که فرمودید تکرار میشه این قضیه قطعا نیازمند کمک تخصصی هستین. همچنین باید مشخص بشه شما و همسرتون از نظر ارتباطی با هم مشکل دارید؟ آیا بحث و مشاجره بین شما هست؟ اگر هست در چه مواردی بیشتر تکرار میشه؟ آیا رابطه شما گرم و صمیمی است یا سرد؟ و خیلی سوالات دیگه که به صورت مجازی امکان بررسی همه جانبه اونها نیست. اگر ارتباط شما و همسرتون خوبه میتونید زمانی که هر دو در آرامش هستید نگرانی خودتون رو از حضور خانم دیگه در رابطتون توضیح بدید و نیازها و انتظارات خودتون رو به همسرتون بگید و از ایشون هم بپرسید که چه انتظاراتی به عنوان همسر از شما دارن. توجه کنید که همدیگرو متهم نکنید و فقط از احساستون بهم بگید.
اینجوری که گفتید و من متوجه شدم گفتید زندگیتون رو میخواید بنابراین باید وارد درمان روابط فرازناشویی بشید و به بخشش برسید و این مساله بسیار حساسه و به تنهایی پیش نمیره بنابراین حتما به صورت حضوری به زوج درمانگر مراجعه کنید و برای ساختن زندگیتون از کمک های روانشناس بهره ببرید.
شاد و پبیروز باشید.