سلام ببخشید میخواستم ازتون سوال کنم .من ۱۰روزه زایمان کردم طبیعی بخیه ام رو به دکتر نشان دادم بهم کپسول کیلینداماسین ۳۰۰ داده هر ۸ساعت میخواستم ببینم این قرص ضرر نداره وقتی من دارم شیر میدم چون تو نت سرچ کردم نوشته بود خطرناکه واسه افراد شیر ده و وارد شیر مادر میشه. آیا اینجوری؟ ضمنا از این قرص های پروبیوتیک لاکتوفم و سفکسیم ۴۰۰ هم دادن میشه راهنمایی کنید خیلی نگرانم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

تمام داروها ترشح در شیر دارند ولی اغلب این ترشح جزیی است و مشکلی ایجاد نمیکند.

اگر نیاز جدی به دارویی باشد مصرف آن توصیه میشود. در مورد شما هم اگر نیاز جدی به این داروها هست،مصرف کنید