مصرف کلیندامایسین در بارداری

سلام خسته نباشید.  هفته۱۱  بارداری هستم به خاطر ترشحات زرد رنگی که داشتم دکتر برام شیاف واژینالی کلیندامایسین نوشته، ولی از اونجایی که گوگل خوندم نوشته مصرفش در دوران بارداری ممنوعه خیلی نگرانم بنظرتون استفادش کنم خطرناکه یا استفاده نکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
این دارو جز گروه B میباشد . اگر با داروهای تجویزی دیگری بهتر نشدید یا شدت عفونت زیاد است میتوانید آنرا مصرف کنید . روز خوش