کرم واژینال کلیندامایسین ۲ درصد

با سلام و احترام،

بنده چند بار ترشح زرد مایل به سبز و سبز داشتم بدون بو، بدون سوزش و خارش، به ماما مراجعه کردم، ایشون کرم واژینال کلیندامایسین برام تجویز کردن، من الان تو یازده هفته هستم تو بروشور این کرم نوشته سه ماهه اول استفاده نشه، ولی من مجبور شدم استفاده کنم چون از عواقب استفاده نکردنش بیشتر میترسم، به من گفتن شبی یه اپلیکاتور، ولی نگفتن چه مدت، تو بروشور نوشته ۷ شب اما میترسم برای جنین ضرر داشته باشه، می‌خوام ۳ شب استفاده کنم، تا حالا دو شب استفاده کردم.

آیا این کرم واژینال کلیندامایسین ۲ درصد زیر دوازده هفته ضرر داره؟

لطفا راهنماییم کنید واقعا درمانده شدم.

متشکرم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام معمولا زیر ۳ماه استفاده نمیشه
اگر مشکلتون حل شده ادامه ندید