درمان عفونت بارداری با کلیندامایسین

با سلام من ۲۲ هفته ام ترشحات  سبز داشتم بدون بو و سوزش و خارش دکتر به من ۳ عدد شیاف کلیندامایسین ۱۰۰ داد و قرص سفکسیم ۴۰۰ آیا شیاف برای جنین ضرر دارد ؟ خیلی نگرانم که آسیبی رسانده باشد

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید خیر مصرف شیاف کلیندامایسین مشکلی ندارد اینکه عفونت شما درمان نشود برای جنین مضر است بنابراین استرس و نگرانی نداشته باشید موفق باشید