آشنا کردن کودکان با تجاوز

با سلام من پسرم 6 ساله و کلاس اول هست .دیروز به من گفت که آلت تناسلی پسرخالشو دیده من شوکه شدم و در مورد تجاوز براش گفتم که نباید اجازه بده پسرای بزرگتر آلتشون رو تو پشت اون بکنن. من درمورد جاهای خصوصی بدنش زیاد باهاش حرف زدم. و کاملا می دونه پسرم گفت اصلا از کارش خوشش نیومده و تازه به پسرخالش هم گفته کارش اشتباه و پسرم آلتشو به اون نشون نداده. پسر خواهرم 16ساله است. من خیلی نگران بچمم و اینکه به نظرتون این مسئله رو به خواهرم بگم یا نه ؟و اگه بگم چه جور باید عنوان کنم؟ از کجا بفهمم کسی تا حالا به پسرم تجاوز کرده یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

مادر عزیز سلام و درود بر شما.
زمانی که شما پسرتان را از این مساله اگاه کرده اید و تعلیم لازم را به او داده اید نگران نباشین. خوشبختانه پسرتان این مساله را با شما در میان گذاشته است. برخورد شما با پسرتان بسیار مهم است در چنین مواردی فقط گوش کنید. از او بپرسید نظر تو در مورد این کار پسر خالت چیه؟ این کمک میکند از دیدگاه او و هر اتفاق دیگری اگاه شوید و سپس برایش در مورد نادرست بودن این کار توضیح دهید.
نگران تجاوز نباشید فقط کنترل و نظارت غیرمستقیم داشته باشید.
در مورد خواهرتان حتما این مساله را با ایشان در میان بگذارید به این صورت که در زمان نوجوانی توجه به مسایل جنسی طبیعی است اما نشان دادن الت به یک کودک نابالغ میتواند زنگ خطری از رفتار جنسی پرخطر باشد. و تاکید نمایید با پسرشان به طور مستقیم وارد گفتگو نشوند و بهتر است در این مورد پدر ایشان در مورد کنترل جنسی با ایشان صحبت کنند.