چگونگی کنار امدن با تجاوز جنسی

سلام

من  مجردم و ۲۱ سالمه یک سال پیش ازار جنسی دیدم

که ۳بار هم تصمیم ب خودکشی گرفتم اما پشیمون شدم ...

 لطفا راهنماییم کنید

 چون هنوزم خواب بد میبینم یا احساس میکنم کسی داره بهم دست میزنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام برشما دوست عزیز
بخاطر اتفاقی که برایتان پیش آمده بسیار متاسفم
میدانم صحبت کردن درباره این موضوع بسیار سخت است و یادآوریش شمارا عذاب میدهد ولی این موضوع باید ریشه ای در شما درمان شود و شما حتما باید زیر نظر روانشناس باشید
از آنجایی که متاسفانه این احساس باعث شده که قصد یه خودکشی بزنید شاید نیاز به دارو درمانی هم داشته باشید
بنده از روند تجاوز به شما و شدت آن اطلتعی ندارم به همین دلیل نمیتوانم  راهنمایی لازم را داشته باشم ولی ازشما خواهش میکنم حتما حضوری نزد روانشناس بروید چرا که اگر با این موضوع کنار نیایید روابط شما در آینده را تحت تاثیر قرار خواهد داد